Meditation & workshops

WORKSHOPS
Öka din energikunskap - lev din själs syfte - stärk ditt andliga medvetande - utveckla ditt autentiska självledarskap
Under senvåren 2024 håller jag en meditationsworkshop ute i naturen tillsammans med underbara Yvonne Stålby, cert. medium; Meditera ute i naturen! Under 6 kvällar nu under våren håller vi meditationer ute i naturen på 6 olika kraftfulla platser längs kusten söder om Göteborg. Vi börjar på Stora Amundön 16/4 och avslutar i Näsbokroks Naturreservat utanför Åsa 22/5. Läs mer nedan! 

En annan är med ursprung ur min bok, Majestic Leadership, som handlar om att leva sin själs syfte i balans och harmoni med andra. Ytterligare en workshop med fokus på att utveckla din andlighet hålls tillsammans med Yvonne Stålby, nästa gång blir till hösten 2024.
Läs mer här:
Workshopserie - Meditera i naturen, 6 tillfällen 16/4-22/5 längs kusten mellan Göteborg och Åsa.
Workshop i Majestic Leadership, maila in din intresseanmälan till info@isannanda.se. Jag återkommer med datum.
Workshop Stärk din andliga utveckling - ges under hösten 2024 igen. Maila in din intresseanmälan, så får du ett mail så fort datum och plats är bokat.

MEDITATION


Meditation är A och O för att på djupet kunna jobba med sin personliga utveckling. Med meditationen kan du träna din uppmärksamhetsförmåga, motverka ältande tankar, komma i kontakt med dina känslor, stärka dina förmågor och öka din närvaro. Forskningen på hjärnan har de senaste åren också visat att med meditation kan vi minska destruktiva sinnestillstånd och fylla oss med fler positiva, glädjefyllda och fridfulla tillstånd. Vi kan med hjälp av meditation förändra hur vi uppfattar oss själva och vår omvärld tack vare att våra hjärnor är formbara. Det räcker med en kort daglig praktik för att uppnå resultat. Alla kan lära sig att meditera och det finns många olika tekniker och traditioner.


Flera gånger i månaden erbjuder jag meditation i grupp. Vi träffas på zoom, så du kan vara med oberoende på vart du bor. Dessa meditationer går också att köpa i efterhand. Hör av dig till mig om du är intresserad av att vara med. Mina kontaktuppgifter hittar du på sidan kallad kontakt. Kvällarna kostar 150 kr. Kan du inte vara med live, så kan du köpa meditationen för 150 kr i efterhand. Alla meditationer spelas in.

Är du intresserad av att jag kommer till ditt företag och leder era anställda i mindfulness/meditation regelbundet, hör av dig på mail info@isannanda.se för offert.

På Facebook I Sann Anda Marie Herkestam, så publicerar jag regelbundet evenemang om meditationer.. Följ mig gärna där: https://www.facebook.com/isannandamarieherkestam

Jag erbjuder ofta meditationsserier, där 3 tillfällen ges där man jobbar igenom ett tema. I april 2024 fokuseras det på att leva flerdimensionellt. Enskilda meditationstillfällen kostar 150 kr. 3 tillfällen i en serie 333 kr. Man kan vara med på enstaka meditationstillfällen i serierna eller alla i serien. Allt beror på vad du känner dig kallad till. Anmälan info@isannanda.se eller med swish märkt med meditationsdatum.

Följ med på guidad tur på kraftplatsen Fjärås Bräcka och meditera i Maria Magdalena portalen. Nästa datum är 14/4-24 kl 14-17. Föranmälan till info@isannanda.se. Begränsat antal platser. Nu 2 platser kvar. Kostnad 350 kr.


Exempel på meditationer som finns att köpa:

19/4 - 18: Med hjälp av solens kraft, både jordens inre och yttre sol förstärkte vi våra ljus och energikroppar. Vi jobbade med förankring och stabilitet för att du ska få än mer stöd i att kunna stå i din sanning. Meditationen avslutades med en ny uppgradering på cellnivå vad gäller skapandet och kreationen.

INSPIRATION

Öka din energikunskap - lev din själs syfte - utveckla ditt autentiska självledarskap