Sessioner

SESSIONER

HEALING - CHAKRAN & DIMENSIONELL     COACHING & KÄNSLOTERAPI    MEDITATION UNIK FÖR DIG

HEALING med ANDARA KRISTALLER     PLATS- och HUSRENING        LEDARUTVECKLING

Här finner du mer information kring de olika sessioner jag erbjuder. En session kan genomföras online eller vid en fysisk träff. Priser finner du under texterna. Varmt välkommen med din bokning!

HEALING

DIMENSIONELL & ENERGI


Jag har möjligheten att hålla energin på en mycket hög nivå och tar ner de energier du behöver för att komma förbi alla rädslor, försvar och livsmönster som håller dig tillbaka från att utvecklas till ditt allra bästa jag. Jag har gåvan att se och jobba genom dimensionerna, energisfärerna, och koppla ihop det med de blockeringar och trauman som uppstått i detta och tidigare liv. I en session med mig kommer de energier, koder och DNAuppgraderingar ner till dig som du just nu behöver. Allt för att på djupet nå det som du är redo att släppa taget om just nu.


Oavsett var du är på din resa i uppstigningen, det vill säga att släppa taget om 3D och kunna leva och verka i 5D och högre dimensioner och nå din högsta möjliga potential, behöver du inte veta allt som skett för att kunna släppa taget och gå vidare. De viktigaste händelserna möter du med acceptans och förlåtelse för dig själv och andra och i en process släpper energier och cellminnen taget. I en healing session frigörs du energimässigt från de blockeringar som dessa händelser byggt upp genom livens mönster liksom tidigare och framtida generationer. Jag skapar en trygg och energimässigt säker miljö runt dig.

COACHING/
KÄNSLOTERAPI

COACHING AV LIVSSITUATIONEN / BLOCKERINGAR AV KÄNSLOR


Grunden i coaching som begrepp bygger på ett kontinuerligt lärande, vilket innebär att för att kunna lcykas behöver du vilja lära nytt och förändras samt att skapa och att leda dig själv.
Känsloterapin fokuserar på att öka din medvetenhet kring hur dina känslor påverkar dig och ger dig verktyg att lösa upp blockeringar. Du lär känna dig själv på ett djupare plan. kontakta mig för dialog kring vad som fungerar bäst för dig.

HEALING

CHAKRAN


Att jobba med dina chakran innebär att balansera din energistruktur i hela din kropp och energikropp. Jag erbjuder två varianter. En för dig som önskar balansera dina chakran och tillsammans med det jorda dig. Här rensas ditt energifält på det som har fastnat och förhindrar fritt flöde.


En annan variant handlar om att rena dina chakran och uppgradera dem till den energinivå du är redo för just nu. Denna stund kan innebära att du utvecklar ditt chakrasystem till att omfatta fler chakran allt för att du ska kunna leva fullt ut som den multidimensionella själ du är. Under sessionen kan du få vara med om att möta trauman som blockerat ditt energisystem. Vi möter dem tillsammans med acceptans och förståelse, för att kunna släppa taget. Jag skapar en trygg och energimässigt säker miljö runt dig. 


Andara kristallerna är ett verktyg i uppstigningen. Det hjälper dig att se dig själv och ta dig till en plats i ditt flerdimensionella varande där du inte längre behöver verktyg, du bara är. Andara kristaller är en reflektion av dig själv och visar dig vem du är och hjälper dig att minnas och vara ditt sanna jag. De kommer med allsköns uppgraderingar, framförallt DNAuppgraderingar.  De hjälper dig att integrera dina skuggsidor så att du kan bli en enhet. 

HEALING med ANDARA KRISTALLER

PRISER FÖR SESSIONER

MEDITATION

Healing 60 min

900 kronor

Healing 90 min

1200 kronor

Chakrabalansering & jordning 30 min

600 kronor

Chakrauppgradering 45 min

750 kronor

Coaching/känsloterapi 60 min

900 kronor

Uppföljande samtal

100 kr/10 min

Ledarutveckling/coaching

fråga om pris

Inspelning av meditation exklusiv

fråga om pris

FÖRFRÅGAN OCH BOKNING

Jag tar emot för personliga sessioner i en salong i Billdal, strax söder om Göteborg, alternativt på distans. Förfrågan och önskan om bokning av tid skickas till mail info@isannanda.se alternativt fyll i nedan kontaktformulär. Du kan också SMSa på 0709266462. Jag har oftast inte möjlighet att svara när du ringer, då jag är upptagen med sessioner eller andra uppdrag där telefon inte får eller kan vara närvarande. Maila eller SMSa så hör jag av mig så fort jag kan.

 
 
 
 

HUS- och PLATSRENING


Att rena hus, platser, lägenheter från energier som inte stöttar dig i vardagen är mycket befriande. Jag arbetar flerdimensionellt, vilket gör att jag hjälper till att rena både energier som har kommit in med dem som bor på platsen, energier i saker, stagnerade energier på platsen, andar, platsens vibrationshistoria och påverkan från strålning med mera. Önskas laddning av kristaller, kan det också läggas till. Reningen kan ske både på plats och på distans, samtidigt som det är väldigt kraftfullt att vara med på plats och känna skillnaden. Pris per timme är 900 kr inklusive moms. Milersättning tillkommer. Uppdragen görs också tillsammans med Yvonne Stålby, Cert. medium. Kontakta mig direkt för prisuppgift.


ERBJUDANDE

Köp 3 sessioner,

 Få 20% rabatt.


Dementi

Sessionerna behandlar inte specifika åkommor eller hälsoproblem. Marie behandlar inga sjukdomar, ej heller cancer eller livshotande tillstånd enligt de lagar och förordningar som finns i Sverige för alternativterapeuter. Sessionerna strävar efter att rena kropp och själ och återställa balansen mellan fysiskt, mentalt, emotionellt och spirituellt och energierna fokuserar på grundorsakerna till obalansen oavsett om det rör cellminnen, tidigare liv eller annat. Vid oro för din psykiska eller fysiska hälsa bör du alltid kontakta din vårdcentral. Marie avråder dig också från att sluta med eventuella mediciner eller annan medicinsk behandling utan din läkares inrådan. Du är ensam ansvarig för din egen medicinska omvårdnad.