Om mig & kontakt

                I SANN ANDA 

                                        Marie Herkestam
Att hitta sig själv, vara sig själv och leva ett liv i balans - det är läkning för mig. Att satsa på sin personliga utveckling och leva ett liv i överflöd och frihet är vägen framåt till att stå i din kraft. Jag heter Marie Herkestam och har en lång bakgrund som chef och ledare, både inom privat, kommunal och statlig sektor. I mötet med andra behöver man lära sig och vilja utveckla sig själv, för att kunna leva ett liv i balans där det bästa sker för både dig och andra involverade. Jag har alltid inom mig vetat att jag är en del av en större helhet. Jag ser helheter och hur allt hänger ihop. Att utveckla min healingförmåga har därför varit en naturlig del i min egna utveckling. Allt för att förstå hur allt energimässigt hänger ihop. Hur exempelvis barndomstrauman kunnat sätta sig i kroppen och blockera mig och sätta käppben i hjulet för mig och andra exempelvis. Att förstå vad som ligger bakom att man inte står upp för sig själv i olika situationer, så att man kan släppa det och agera på ett sätt som gynnar dig själv och andra samtidigt. Healing för mig innebär att dina energikroppar, den emotionella, fysiska, mentala och universella energikroppen, åter kan komma i balans och jobba för läkning. Själva ordet healing betyder just läkning. Healing har funnits över hela världen i många tusen år och det finns många olika former av healing. Allt beroende på vem som förmedlar den läkande energin och vem som tar emot. Min mission är att du får unika verktyg som du själv kan ta ansvar för att använda och därmed släppa taget om det som inte gynnar dig och därmed inte gynnar andra. Jag kallar den healing jag erbjuder för dimensionell, därför att det inte finns några begränsningar. Allt hänger ihop och det är att se ursprunget till hur det uppkom som är en stor del av lösningen till läkning.

En session är ett samspel mellan dig och mig. Det är du som ska få med dig insikter, lärdomar och verktyg för att bättre kunna hantera det du möter i vardagen både i dig själv och i relation till andra. I sessionerna möter du tryggt det som kan vara jobbigt och kan medvetet släppa taget om det. Oftast blir en session en mix av samtal, healing, känsloterapi och coaching. 

Under 2023 lanserades min bok - "The Majestic Leadership - 8 keys to be a more authentic leader". Den handlar precis om detta - hur du kan leda dig själv till att leva ett liv i överflöd och frihet. Den är fylld med verktyg och nycklar till att kunna leva ett liv där du är dig själv i alla situationer. Läs mer här>

Jag är utbildad coach och mentor och har över 20 års erfarenhet som ledare och chef, både inom privat, kommunal och statlig sektor. Är tränad teambuilder, ledarutvecklare samt varumärkesutvecklare. Min mission är att se människor, verkligen se och därmed hjälpa dem att se sig själva, så de kan ta ansvar och leva ett liv i compassion.Jag påbörjade min bana som healer under 2014. Jag är utbildad av Karl-Arne Nilsson, Malmö, i kärlekshealing, samt av SolKarina i Änglaljushealing och Healing i Kristusmedvetandet och kristusenergin. Jag har också en Ek. Mag från Stockholms Universitet med inriktning på organisation/ledning samt marknadsföring.

Varmt välkommen att kontakta mig!
Med kärlek och värme
Marie Herkestam
Billdal 2023

Kontakta mig!

Jag ser fram emot att höra ifrån dig!


Tveka inte att höra av dig om du har frågor kring de olika tjänsterna, vill boka en session eller workshop eller få offert i ledarutveckling, föreläsning och individuell coaching för anställda m m. Föreslå gärna några tider i meddelanderutan när du kan. Jag tar emot för sessioner varierande tider varje vecka. 

Min verksamhet är förlagd till strax söder om Göteborg. I och med att jag gör distansbehandlingar eller använder zoom vid rådgivning, så är jag nåbar oavsett vart du bor. Jag tar emot för fysiska möten hos Wi Wi Thai Massage, Södra Särövägen 54, Billdal eller om ni representerar ett företag, så kommer jag till er.


Varmt välkommen!

Marie Herkestam
I Sann Anda